Количка
0 продукта
 
Най-продавани
 
Препоръчани
 

Условия за ползванеОнлайн мгазин за маркови дрехи

Условия за позване

 
Всеки потребител, който използва уеб сайта www.parapetite.eu, се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия.
www.parapetite.eu е онлайн магазин за продажба на парапети и аксесоари за тях.
Публикуваната информация в  www.parapetite.eu е общодостъпна безплатно в интернет.
Артикулите в онлайн магазин www.parapetite.eu следва да бъдат закупени от потребители на обявените в български лева цени и при настоящите условия и тези публикувани в страницата Доставка и плащане.

Регистрация на потребител и защита на личните данни

В онлайн магазин  www.parapetite.eu потребителите се разделят на нерегистрирани потребители (гости) и регистрирани потребители.
Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.
Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от  www.parapetite.eu да бъде закрит техния потребителски профил.
www.parapetite.eu има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители. Регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.
www.parapetite.eu няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Р. България.
В случай на неспазаване на условията за ползване на онлайн магазин www.parapetite.eu и нарушаване на етиката, администраторите на  www.parapetite.eu имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.
www.parapetite.eu запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.
Настоящите „Общи условия на онлайн магазин Parapetite„ имат задължителна сила, както за  www.parapetite.eu, така и за потребителите му. Всички те се считат за уведомени и се съгласяват за всички промени в от датата на публикуването им в  www.parapetite.eu
www.parapetite.eu съхранява cookies и log файлове с цел персонализиране и подобряване на услугите си.
www.parapetite.eu използва инструмента Google Analytics, за да отчита посещенията и поведението на своите потребители.

Условия за пазаруване в www.parapetite.eu

Начините на плащане, сроковете за доставка и отстъпките в онлайн магазин www.parapetite.eu са описани в страницата Доставка и плащане

Право на рекламации

Според Закона за защита на потребителите и правилата за електронна търговия, потребителят има право на рекламация при: констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер, несъответствие с обявената търговска марка. Рекламацията се предявява до пет работни дни след закупуването на стоката. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за заменяне на стоката с нова или отбив от цената.
В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия: - Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
- Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
- Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
- Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.
Внимание! Следните продукти не подлежат на връщане:

Гаранции

Онлайн магазин www.parapetite.eu 12 месечен гаранционен срок на следните артикули:

Работно време

Поръчки в онлайн магазин  www.parapetite.eu се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Работното време на онлайн магазин www.parapetite.eu е Понеделник-Петък, 9:00 – 18:00 ч.
Съботя и неделя са почивни дни, в които не се обработват и изпращат поръчки.
Онлайн консултации относно продукти могат да бъдат извършвани по всяко време, в което има свободен оператор на линия (включителни почивни дни).
Консултации по телефон могат да бъдат извършвани в работното време.
Всички поръчки направени до 15 ч. се обработват и изпращат на същия ден и биват получени на следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента).
Всички поръчки направени след 15 ч. обикновено се обработват на следващия работен ден и се изпращат в него.

Условия за копиране на информация

Цялата информация, публикувана в www.parapetite.eu е собственост на  www.parapetite.eu, в т.ч. снимки и описания на арикули.
www.parapetite.eu дава право на собственици на други сайтове и потребители да публикуват връзки към онлайн магазин www.parapetite.eu
Забранява се копирането на текстове от  www.parapetite.eu и поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини, без писмено съгласие на www.parapetite.eu или без да се цитира източника, като се постави следния текст: „Източник: онлайн магазин  www.parapetite.eu, като " онлайн магазин за парапети  www.parapetite.eu" следва да бъде линк към http:// www.parapetite.eu .

Салваторна клауза

В случай, че части или цели разпоредби на настоящите Общи услоция бъдат признати за противоречащи на императивни норми, за нищожни или по каквато и било причина неприложими, то тази разпоредба ще бъде считана за самостоятелна спрямо останалите разпоредби и няма да засегне действието и приложимостта, на която и да било от останалите разпоредби.